Vill du veta mer om vad rusta och matcha är?

Du kanske har hört talas om något som heter rusta och matcha men inte riktigt vet vad det är? När man talar om rusta & matcha, så är det ett anpassat stöd för personer som behöver hitta ett jobb eller en utbildning. För att kunna få ta del av detta, så måste du vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen samt att de godkänner dig för detta.

Idag finns det olika företag som erbjuder denna tjänst. Ett av dem är Aventus. De håller till i:

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Örebro

Med Aventus får du en egen coach som kartlägger vad du kan och vad du vill göra samt är med dig hela vägen till att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dig.

Satsa på rusta & matcha

Du som varit arbetslös länge, du kan med rusta & matcha få den hjälp du behöver för att komma ut i arbetslivet igen eller för att börja plugga igen. Arbetsförmedlingen är den som beslutar om du ska få göra detta. Sedan är det upp till dig att själv välja leverantör av tjänsten. Väljer du att ha Aventus, så gör du ett bra val. De har många dedikerade medarbetare som gärna hjälper dig. De kan arbetsmarknaden samt att de är bra på att ge dig personligt stöd. De kan även anpassa stödet efter dig samt att de är bra på att skapa möjligheter.

Känner du att det är dags att hitta en ny karriär eller lära dig nya saker, så kan det vara bra att använda dig av rusta och matcha.