Hitta bra flaggstänger till salu

Vill du hitta bra och billiga flaggstänger att välja mellan? När det gäller flaggstänger, så kan du kolla in Flaggstångskompaniet. Hos dem kan du hitta en passande flaggstång, till bra pris, som håller hög kvalitet. Dessa kommer i olika längder, från 6 meter upp till 18 meter. Det finns även olika beslag att välja mellan samt med vev eller invändig lina. Bland annat kan du hitta:

  • Flaggstång – Original
  • Flaggstång – U-balk
  • Flaggstång – vev system
  • Flaggstång – invändig lina

Hos Flaggstångskompaniet kan du även hitta flaggor och vimplar samt att de även har flera bra flaggstångstillbehör.

Köp en bra flaggstång

Hos Flaggstångskompaniet kan du som sagt välja mellan olika flaggstänger. Det gör att du kan hitta en flaggstång som passar dig. Hur lång den ska vara, det beror helt på var du ska ha den. Oftast utgår man från huset som den ska stå jämte. Flaggstången i sig bör överstiga byggnadens taknock med en tredjedel av sin totala längd. Så har du 6 meter upp till taknocken, då bör flaggstången vara på 9 meter.

Hitta passande flagga för din flaggstång

När du ska fira en speciell dag eller om det är en allmän flaggdag, så är det en svensk flagga som ska hissas upp i din flaggstång. Övrig tid så bör du ha en vimpel som sitter i den. Du kan hitta flera bra alternativ av flaggor och vimplar hos Flaggstångskompaniet. Sedan så har de även bra tillbehör. Bland annat finns det flaggstångsknoppar, det i lite olika material och utföranden. Sedan finns det även olika sorters beslag, i olika design.